CAT
/
ESP
BAILÈN 181-183, 08037 BARCELONA

PREGUNTES FREQÜENTS

Puc assistir a més d'una classe de teòrica?

Si, sense cap problema. Pots venir a totes les classes que vulguis, qualsevol reforç que necessitis serà positiu per a la teva formació. L'ideal és venir les màximes hores possibles i intentar combinar les classes teòriques amb els tests de l'aula informatitzada; serà una garantia d'èxit.

Per la meva feina he de venir a les classes de teòrica a horaris diferents, hi ha algun problema?

No hi ha cap problema, en venir en horaris diferents, la nostra metodologia et permet seguir la teva programació encara que canviïs d'horari.

No puc venir cada dia a classe, hi ha algun problema?

Lògicament com més vinguis a classe, menys tardaràs a aprovar la fase teòrica. Intenta, els dies que puguis, venir el màxim de temps i així compensaràs pels que no pots venir. A través de la nostra pàgina web podràs estudiar tot el temari i fer test d'examen.

Quant de temps tardaré a treure'm el teòric?

Apuntat a un curs intensiu i en 15 dies tindràs el teu aprovat de teòrica.

Jo no puc assistir a classe, puc preparar-me a casa?

Si vens a les classes, et serà més senzill, estudiar tu sol pot resultar una mica més complicat.
Però si és impossible venir a classe, et donarem el material i a través de la nostra pàgina web podràs fer el nostre curs online. També tens la possibilitat de resoldre dubtes via telefònica, online o mitjançant tutories personalitzades.

Tinc molta pressa per tenir el permís de conduir, què puc fer?

Parla amb nosaltres i junts prepararem un "pla intensiu" per què en el menor temps possible obtinguis el teu permís de conduir.

Per aprovar la teòrica comú del carnet B quins llibres necessito?

Per aprovar la teòrica comú necessites el manual que et proporcionarem nosaltres mateixos. A més, et proporcionarem les claus d'accés a la nostra aula virtual.

On es realitzen les pràctiques del carnet B?

Totes les pràctiques que facis a la nostra autoescola es realitzen a zones d'examen estipulades per la Direcció General de Tràfic, actualment a Barcelona hi ha set. Per això preferim que et familiaritzessis amb aquestes zones des del primer dia perquè d'aquesta manera tot sigui més senzill.
A més, tindràs la comoditat de què els nostres cotxes SEMPRE COMENCEN I ACABEN LES PRÀCTIQUES A L'AUTOESCOLA , el que suposa un estalvi econòmic i de temps en evitar desplaçaments innecessaris, incòmodes i costosos.

Puc fer pràctiques del carnet B abans d'aprovar la teòrica?

Sí, sí que es pot. A més et pot ajudar a consolidar el que aprenguis a les classes de teòrica.
Tingues en compte que el professor de pràctiques també pot resoldre els dubtes que tinguis i aplicar-los en circulació real. De totes maneres, recorda que no pots abandonar el mètode teòric, en aquesta fase del teu aprenentatge és prioritari.

Quan em puc examinar?

Presentar-te a l'examen teòric ho pots fer, tres mesos abans de complir l'edat reglamentaria.
Per l'examen pràctic has de tenir l'edat complida i la fase teòrica aprovada. Actualment, a Barcelona, hi ha convocatòria d'examen cada 8 dies laborables (segons la disponibilitat de la D.G.T).

S'ha de fer un nombre mínim de pràctiques?

No, en el moment que consideres que estàs preparat/da seràs convocat/da a examen independentment del nombre de classes que hagis realitzat. Deixa't aconsellar pel teu professor, pensa que ell és qui millor coneix el teu nivell tant teòric com pràctic.
Arriscar no és una bona idea, perquè al final acabaràs pagant més i perdent més temps del necessari. A més, volem que siguis un bon conductor, responsable, prudent i ben preparat.

Què necessito per a inscriure'm i poder començar les meves classes?

Res en especial, per formalitzar la teva inscripció només has de presentar el DNI, a més d'abonar el curs corresponent al permís de conduir que t'interessa. Si realitzes la inscripció online ja presentaràs el teu DNI en començar el curs. Més endavant i abans del primer examen hauràs de portar la documentació necessària que consta de:

  • 2 fotografies
  • 2 fotocòpies del DNI
  • Certificat mèdic expedit per un centre autoritzat per la Direcció General de Tràfic (DGT).